marți, 3 martie 2009

Reclama la Kenvelo :))

Magazinul meu preferat din intreaga lumea trebuie sa fie...Kenvelo! Imi plac la nebunie bluzele si camasile lor cu dragoni si versuri pe spate si blugii rupti si decolorati. Iubesc dezordinea care este mereu prezenta in magazinul din Tomis, chit ca e o dezordine intentionata sau neintentionata! Este genial felul in care stau aruncate bluzele si tricourile in cosul din centrul magazinului, aripa pentru masculi, intr-un fel care ar face si pe cei de la second-hand individiosi. Haine la kil, asta e impresia pe care mi-o face mizeria aia de magazin. Haine la kil la preturi rusinos de scumpe. Buna ziua, cu cat dati kilu de pulovere? 800 de mii kilogramul! Puneti si mie 2 kile! Cat face? 1 milion sase sute! Hai mai puneti sa se faca de doua milioane! Asta e genul de discutie pe care ma astept sa o aud mereu in kenvelo!O perechi de blugi Kenvelo - 4 milioane? Fuck U!!!

Postul se refera la aripa de haine pentru cocalarii purtatori de penis sau ceva asemanator! La aripa de femei, treaba sta un pic mai bine! Nu cu mult...

PS: Deasupra, o poza-reclama la magazinul mai sus-mentionat! Intrebare...De ce ar vrea cineva sa se imbrace si sa arate ca un boschetar, intins la coltul strazii?

Un comentariu: